GUN UW AUTO EEN VIP-BEHANDELING

AUTOREPARATIE EN -ONDERHOUD BIJ RENE AARTS

Een auto is meer dan alleen een metalen constructie die u van a naar b brengt. Uw auto is niet alleen een onmisbaar vervoermiddel, ook is het een persoonlijk eigendom waar u goed voor wilt zorgen. Als uw auto gerepareerd of gekeurd moet worden, dan wilt u dat deze in goede handen is. Bij Rene Aarts kunt u ervan op aan dat uw auto wordt behandeld als een ware vip.

GARAGE RENE AARTS: HERSTELT AUTOSCHADE (OF VOORKOMT ‘T)

Bij Garage Rene Aarts in Eindhoven biedt u alle automerken ter onderhoud of reparatie aan. Wij laten u altijd van tevoren weten wat het gaat kosten.

APK

APK-KEURING

Auto repareren

AIRCO REPAREREN

Autobanden

AUTOBANDEN

iets anders

IETS ANDERS

APK-KEURING

De meeste personenauto’s moeten 1 keer per jaar een apk-keuring ondergaan. Dat is maar goed ook, want tijdens de keuring komen regelmatig verborgen gebreken aan het licht, die, als ze niet waren ontdekt, nog wel eens tot nare situaties hadden kunnen leiden. Woont u in de regio Eindhoven en is uw auto toe aan een keuring? Rij langs bij Garage Rene Aarts. U zult zien: de keuring is zo gepiept. Kan uw auto er weer probleemloos een jaar tegenaan.

JA, IK WIL EEN APK LATEN DOEN

AIRCO REPAREREN

Doet uw airco het niet meer? Dat is vervelend. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Meestal moet de airco eenvoudigweg worden bijgevuld. Maar er kan ook sprake zijn van een lekkage, een storing in het elektronische systeem dat de airco aanstuurt, of een defect onderdeel. Wat de oorzaak ook is: maak een korte stop bij Garage R C A Aarts. We zorgen ervoor dat u in een mum van tijd weer als vanouds zelf kunt bepalen wat de temperatuur in uw auto is.

Liever voorkomen dan genezen? Breng uw airco dan ongeveer 1 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt.

JA, MIJN AIRCO IS KAPOT

AUTOBANDEN

Is het profiel van uw banden niet meer wat het geweest is en zijn de banden aan vervanging toe? Misschien wilt u uw zomerbanden vervangen door winterbanden, of andersom? Bij Garage R C A Aarts leveren we een groot assortiment aan autobanden van verschillende merken, in alle standaard bandenmaten. Bij ons gekochte winterbanden slaan wij gratis voor uw op.

JA, IK WIL AUTOBANDEN KOPEN

OVERIGEN

Bij Garage R C A Aarts kunt u terecht voor zo ongeveer iedere gangbare autoreparatie en -keuring. De meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje:

  • grote en kleine onderhoudsbeurten
  • de apk-keuring
  • onderhoud en reparatie aan de airco
  • het wisselen en vervangen van zomer- en winterbanden
  • het testen en vervangen van de accu
  • remservice
Wilt u voor de zekerheid even navragen of we uw auto kunnen repareren?
NEEM CONTACT OP